|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 9 grudnia 2019, 11:55
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
problem z Wind. Movie Maker
Autor |
Wiadomość |
Alek123456
Nowy
|
 problem z Wind. Movie Maker
Dzień dobry, Mam nowy komputer, w nim system Windows 8.1. Montuję na nim film, używam Windows Movie Makera. W czwartek udało mi się skończyć montaż obrazu, w piątek otworzyłem projekt, by dograć dźwięk i zaczęło się dziać coś dziwnego. Najpierw pierwsze ujęcie mi zniknęło, a potem kilka następnych z początku filmu, tzn. wygląda to tak, że na osi ujęć są one widoczne, widoczne są również jeśli zapisze się film, ale w programie nie można ich edytować, nie są widoczne (czarne tło) podczas pracy. Proszę o pomoc, jak można to naprawić?
|
sobota, 19 lipca 2014, 08:51 |
|
 |
Snake
Stały bywalec
|
 Re: problem z Wind. Movie Maker
Nie zmieniałeś czasem lokalizacji, albo nazwy użytych w projekcie plików?
|
poniedziałek, 21 lipca 2014, 21:35 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|