Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 15:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Problem Pinnacle Studio 17 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 13 października 2014, 23:32
Posty: 1
Post Problem Pinnacle Studio 17
Siema wszystkim, mam dosc spory problem dotyczacy filmu w programie pinnacle 17, otoz mam nagranie komputerowe z gry(nagrywane Hycamem 3)
no i zrobilem film wlasnie w 17stce pinnacla no i pojawil sie jeden problem z ktorym nie potrafie sobie poradzic mianowicie, po dodaniu opcji szybkosci(dokladnie na 1 klipie zwiekszam ja do 250%) to wtedy na zrobionym juz filmie(na projekcie wszystko jest w porzadku jak odtwarzam) wlasnie ten klip "przyspieszony", wystepuje w nim cos na rodzaj braku stabilizacji, po prostu normalnie jest wszystko ok, wideo sie plynnie odtwarza a kiedy odtwarza sie wlasnie ta czesc przyspieszona to obraz wideo jakby "lata", "trzesie sie" i przez to wyglada to bardzo niefajnie bo obraz jest niewyrazny, wie ktos co moglbym z tym zrobic??


poniedziałek, 13 października 2014, 23:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL