|
|
|
Teraz jest środa, 20 lutego 2019, 14:05
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Capturing AP 6,5 vs UVS 6 SE Basic (Problem)
Autor |
Wiadomość |
drPrado
Stały bywalec
Dołączył: piątek, 1 sierpnia 2003, 00:55 Posty: 96 Lokalizacja: Tarnów
|
 Capturing AP 6,5 vs UVS 6 SE Basic (Problem)
Mam problem z capturingiem materiału DV: próbuje to zrobić przy pomocy UVS i jest wszystko OK, tyle że nie mogę (nie wiem?) jak dokonywać zrzutu w type 2 (próbowałem już dosłownie wszystkiego w ustawieniach, ale może jest jakaś inna metoda?)
Premier dokonuje zrzutu bez problemu, ale później nie przyjmuje swoich plików do montażu (?).
A chodzi mi dokładnie o to, aby zmontowany materiał był z przeplotem, a type 1 po skonwertowaniu przez DV Converter, jest już bez przeplotu!
Słyszałem też o scenalyzerze, ale wolałbym to zrobić przez jeden z górnych programów.
|
poniedziałek, 13 października 2003, 12:59 |
|
 |
keram
Stary wyjadacz
Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55 Posty: 144 Lokalizacja: Lublin
|
Witam!
Jesli chcesz zrzucic film przez UVS za pomoca Type 2 zainstaluj sobie kodek o nazwie MainConcept DV Codec 2.3.1. Nastepnie program UVS ( przynajmniej tak bylo u mnie ) automatycznie znajduje ten kodek i za jego pomoca zgrywa koncowy film jako type 2
Pozdrawiam!!
_________________ no reason to live but I like it that way
|
poniedziałek, 13 października 2003, 15:27 |
|
 |
drPrado
Stały bywalec
Dołączył: piątek, 1 sierpnia 2003, 00:55 Posty: 96 Lokalizacja: Tarnów
|
Dzięki, za odpowiedź, mam Main Concept ale i to nie pomogło UVS. Za nic nie chciał zgrywać w type-2 mimo, że zmieniłem ustawienia. Więc rozwiązałem problem w inny sposó, zgrywam Premierem i wszystko gra.
|
piątek, 24 października 2003, 10:52 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|