Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 05:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 slow 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post slow
szukam programu (wtyczki) do AP lub niezaleznego do CALKOWICIE plynnego slow. Premiere tego nie zrobi poprawnie!!!! :(


niedziela, 19 października 2003, 20:52
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
witam!

Sprubuj uzyc programu SlowMotion, moze on pomoze!!!

Pozdrawiam!

_________________
no reason to live but I like it that way


niedziela, 19 października 2003, 23:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 23 kwietnia 2003, 11:08
Posty: 206
Lokalizacja: Małopolska
Post 
Użyj 50% czyli równo o połowę zwolnienie i nałóż filtr Reduce interlace flicker jeżeli obraz będzie zawierał wiele szczególików może lekko migotać, wtedy możesz mu dołożyć z menu "spod prawego klawisza myszy" Flicker removal z podmenu Field options przy 25% raczej trudno będzie uzyskać płynność jest szansa tylko przy 50 lecz kosztem delikatnego pogorszenia obrazu.

_________________
Pro- FART
Nie cofaj się przed wysiłkiem, każdy wysiłek przynosi owoc, łatwiej jest powiedzieć, co się myśli, niż wykonać co się mówi.


poniedziałek, 20 października 2003, 03:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
niestety to juz probowalem i jest niewystarczajace ma byc calkowicie PLYNNIE!!!!
Slyszalem o programie RELSMART i RETIMER Czy ktoś coś o nich wie
Pozdrawiam!!!


poniedziałek, 20 października 2003, 18:09
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 1 października 2003, 16:03
Posty: 48
Lokalizacja: Ostroleka
Post 
retimer troszke skomplikowany ale to chyba najlepsiejszy tego typu program:)
Pozdrawiam


wtorek, 21 października 2003, 22:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post slow
na Adobe tak się robi, spróbuj przez Ulead Media Studio7 powinno być OK.potem możesz dalej obrabiać w Premiere,chyba najprostsze wyjście


środa, 22 października 2003, 07:33
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
premiere to robi poprawnie-zwolnione tempo jak i przyspieszne to poprawne ustawienie polobrazow w ustawieniach projektu wzgledem obrabianego materialu. osobiscie schodze nawet do 25% i przyspieszam do 800% bez problemu.

pozdrowionka
FStyl


środa, 22 października 2003, 12:15
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 21 października 2003, 09:21
Posty: 48
Post 
Ze wszystkich programow na jakich mialem okazje pracowac, to Edition Pinnacle'a robił najdokładniejszy i najpłynniejszy Slow, bez używania jakichkolwiek dodatkowych efektów.


środa, 22 października 2003, 12:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 14 listopada 2003, 20:58
Posty: 197
Post 
A czy pojawiła sie juz jakas wtyczka do AP slowmotion???


czwartek, 11 marca 2004, 13:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post 
FStyl napisał(a):
premiere to robi poprawnie-zwolnione tempo jak i przyspieszne to poprawne ustawienie polobrazow w ustawieniach projektu wzgledem obrabianego materialu. osobiscie schodze nawet do 25% i przyspieszam do 800% bez problemu.

pozdrowionka
FStyl


Ja też uzywam nawet 25% i jest płynnie, może faktycznie w miejscach gdzie było słabiej doświetlone pojawia się trochę ziarna. Ale mam na stałe włączoną opcję usuwania przeplotu przy szybkości poniżej 50%


czwartek, 11 marca 2004, 15:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL