Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 18:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 After Effects CS6 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post After Effects CS6
Witam , w firmie mam CS6 i od pewnego czasu cos takiego mi się pojawia jak w załączniku , sam nie wiem czy cos sobie przypadkowo przestwiłem .
W komputerze mam 16gb ramu wiec na to wystarcza a w końcu w domu mam komputer z 8gb ramu i tam nic się nie zatrzymuje , może ktoś cos


Załączniki:
af.jpg
af.jpg [ 95.35 | Przeglądane 90 razy ]
poniedziałek, 22 lutego 2016, 14:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: After Effects CS6
Moze jest wylaczona virtualna albo ustawiona na sztywno i za malo.


poniedziałek, 22 lutego 2016, 14:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: After Effects CS6
A na C ile miejsca? Zamknij projekt i skasuj zawartość

C:\Users\fvtom\AppData\Local\Temp
Na ogół jest tam śmietnik i na ogół powinno wystarczyć.

_________________
Obrazek


poniedziałek, 22 lutego 2016, 15:55
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: After Effects CS6
ale to dziwna rzecz bo nie za każdym razem powiedzmy na 10 renderow tego samego projekty 2 razy pujdzie bez tego komunikatu , a może w ustawieniach programu gdzies cos pokrecilem


poniedziałek, 22 lutego 2016, 16:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: After Effects CS6
A kto tam wie... A może dysk siada i zapis trafia na badsektor... Przenieś tempy wszystkie na inny dysk i sprawdź. Sprawdź ram... Wreszcie przeleć ustawienia programu, ogranicz pamięć na rdzeń...

_________________
Obrazek


poniedziałek, 22 lutego 2016, 17:01
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: After Effects CS6
znalazłem powod za wyskakiwanie ze brakuje pamięci , odchaczenie tego ptaszka pomoglo


Załączniki:
1.jpg
1.jpg [ 70.39 | Przeglądane 102 razy ]
piątek, 26 lutego 2016, 11:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: After Effects CS6
niemożliwe, powód jest gdzie indziej, bo po prostu wydłużyłeś render, zmniejszając ilość operacji a tym samym bufor ramu, jak chesz mogę zdalnie przez teamviewera zerknąć na twój desktop bo to jest takie ominięcie problemu ale nie tędy droga


piątek, 26 lutego 2016, 11:18
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43
Posty: 87
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: After Effects CS6
:) ale najwazniesze ze pomoglo , projekt dawałem do przeliczenia 3 razy i nic nie wyskoczylo , doszedłem do tego ze w domu mam AF 4 i zobaczyłem jakie sa ustawienia , przyjechałem do pracy zmieniłem ustawienia i pomoglo ale dzięki za wszelkie uwagi :)


piątek, 26 lutego 2016, 11:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL