|
|
|
Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 17:26
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Ediud 6.02 problem z plikami MVO
Autor |
Wiadomość |
itnael
Nowy
|
 Ediud 6.02 problem z plikami MVO
Cześć, mam problem z załadowaniem do ediusa plików MVO, problem jest dość nietypowy ponieważ pliki z jednego katalogu działały, a z drugiego już nie. Dziwne jest też to że te same pliki zarchiwizowane na dysku przenośnym ładują się bez problemu, a po skopiowaniu na dysk "roboczy" i próbie przeniesienia do ediusa wyskakuje błąd edius "failed to open file". Nie wiem co robię źle, dlaczego z jednego dysku działa, a z innego nie ale to dla mnie dziwne, pierwszy raz spotkałem się z czymś takim i póki co nigdzie nie znalazłem rozwiązania.
Edit.
Poradziłem sobie, nie jestem pewny jak ale napiszę bo może komuś się przyda...
Najpierw skopiowałem pliki z dysku przenośnego na systemowy SSD, a dopiero z niego na mój dysk "roboczy". Te same pliki zapisane na dysku przenośnym lub SSD działały w ediusie ale po skopiowaniu na dysk "roboczy" edius wywalał błąd jak już wcześniej pisałem. Drugą rzeczą którą zrobiłem było zainstalowanie programu QuickTime 7.7.9.
Myślę że sama instalacja tego programu rozwiązała problem ale pewności nie mam bo zrobiłem obie te rzeczy w tym samym czasie.
Temat do zamknięcia.
|
niedziela, 12 czerwca 2016, 00:06 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|