Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 11:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Edius a makówkowe proresy 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Edius a makówkowe proresy
Czy da się wczytać do Ediusa "makówkowe" proresy ?

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


poniedziałek, 8 sierpnia 2016, 14:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 452
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Edius a makówkowe proresy
Te które próbowałem śmigają bez problemu w 8. Sciągnij sample z neta i popróbuj jest tam tego trochę :-)

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 8 sierpnia 2016, 19:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 777
Lokalizacja: Polska
Post Re: Edius a makówkowe proresy
Proresów ci u mnie pod dostatkiem, chodzi o to czy mogę tak zrobione filmy oddawać "windziarzom" z Edkiem na pokładzie, do kodowania do czego tam sobie zamarzą ( DVD, BD, mp4). Problem raczej w tym, że Ediusa nie mam jak przetestować :) ale wielkie dzięki za odzew, przynajmniej mam sygnał żę ósemka importuje. Trzeba do tego jakieś zewnętrzne kodeki, czy Edius już tak ma ?

_________________
OSX 10.14 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100-A7III - GH2 do sprzedania - TascamDR07


poniedziałek, 8 sierpnia 2016, 20:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 452
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Edius a makówkowe proresy
Nie używam zewnętrznych kodeków. Na stacji mam golasa winde 7+Edi+pluginy :D Nie pamiętam teraz, ale chyba nawet aktualny QT idzie domyślnie w instalacji z Edkiem

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 8 sierpnia 2016, 21:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL