Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 10:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 błąd Adobe Encore 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:46
Posty: 22
Post błąd Adobe Encore
Przy nagrywaniu płyty Dvd pojawia się błąd Sense Code 52102 (encore was unable to complete the operation becase of hardware error. Ktoś pomoże ?


wtorek, 30 maja 2017, 12:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: błąd Adobe Encore
spike Iglesias ?

https://forums.adobe.com/thread/854707

1. uruchom jako administrator
2. zrob obraz plyty na hd
3. wypal innym softem iso

sprawdź czy masz pxengine, niektóre bolączki rozwiązywał
sprawdź aktualizację firmware w nagrywarce


wtorek, 30 maja 2017, 13:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1644
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: błąd Adobe Encore
No i wykasuj media cache database !!!

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


wtorek, 30 maja 2017, 15:39
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:46
Posty: 22
Post Re: błąd Adobe Encore
Dziękuję za pomoc.


środa, 31 maja 2017, 13:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: błąd Adobe Encore
daj znać czy poszło...

z takich jeszcze dodatkowych informacji do encorea (chociaż to nie to raczej w tym wątku), robi przy budowaniu płyty dodatkowe tempy w systemie, po przerwaniu przez jakiś błąd, nie czyści ich, trzeba ręcznie znaleźć katalog i wywalić spore gigabajty resztek


środa, 31 maja 2017, 14:20
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:46
Posty: 22
Post Re: błąd Adobe Encore
Tak te gigabajty śmieci też zauważyłam. Jeżeli chodzi o problem to leżał on niestety po stronie nagrywarki. Nie pomogło zrobienie obrazu plyty na hd
i wypalenie innym softem iso. Nagrywarka "zaczęła zachowywać się dziwnie", raz było ok za chwilę nie. Pomogła wymiana.


sobota, 3 czerwca 2017, 09:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL