Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 06:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe Encore, problem, 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Adobe Encore, problem,
Nie wiem, czemu coś takiego się pojawia

Obrazek

Obrazek


Jak wykonuje wszystko sctrikte podobnie z innym filmem idzie, a z tak mi 2 filmy nie idą, w czym problem?
Bo cały film o nazwie „całość” jest w programie Premier podzielony na 3 części, po 1 godzinie. I część 3 idzie, a część 2 i 1 nie idzie. Ten problem się pojawia.


niedziela, 6 sierpnia 2017, 16:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 808
Post Re: Adobe Encore, problem,
Drugi komunikat mówi, że film jest za długi i Encore musiałby zejść z bitrate poniżej 2mbit/s, a ma to zakazane fabrycznie.

Pierwszy komunikat pojawia się zazwyczaj kiedy brakuje miejsca na tempy i cache. Trzeba wyczyścić.


poniedziałek, 7 sierpnia 2017, 15:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe Encore, problem,
Oki, już wiem, czemu się pokazywał błąd. Bo za mało pamięci mam a trzeba troszku czasu na wczytani się z Premiera do Encora. I w Encoderze też jakiś czas odczekać, nie odrazy. :)

Posiwiały napisał(a):
Drugi komunikat mówi, że film jest za długi i Encore musiałby zejść z bitrate poniżej 2mbit/s, a ma to zakazane fabrycznie.
.


A to jest projekty Premiera, wiec nić nie ustawiam na bitrate. Tylko importuje do Encore.

Ale spoko. Dzięki wielkie.


poniedziałek, 7 sierpnia 2017, 20:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 808
Post Re: Adobe Encore, problem,
Może inaczej. Z drugiego komunikatu wynika, że części pierwsza i druga są za długie i nie zmieszczą się na płycie. Musisz inaczej podzielić film.


poniedziałek, 7 sierpnia 2017, 20:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 10 marca 2009, 15:30
Posty: 315
Post Re: Adobe Encore, problem,
1 godzina na płytę to chyba nie za dużo?

_________________
Lumix FZ-2000,2x Lumix G80, SonyCX900, Nikon D7200, D7000, ZHIYUN GIMBAL CRANE, Mavic Pro


środa, 9 sierpnia 2017, 18:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 594
Post Re: Adobe Encore, problem,
Tu raczej rolę gra bitrate, może wypuszczasz za duży?

Zresztą, encore to strasznie zbugowany problem. Rwałem nieraz włosy z głowy. DVDLab czy nawet Architect od Vegasa przy tym to królowie stabilności.

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


środa, 9 sierpnia 2017, 19:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL