Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 13:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 premiere pro+ hollywood fx 5.1.35 czy dziala? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post premiere pro+ hollywood fx 5.1.35 czy dziala?
czy ktos uzywa do premiere pro hollywooda fx 5,1. ja zajnstalowalem fx ale premiere nie widzi mi go. o co chodzi? jako sciezke instal podalem :c:\program files\adobe\premiere pro\plug-ins. czy dobrze zrobilem??


piątek, 12 grudnia 2003, 20:20
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
może się myle ale chyba HFX 5.1 nie jest do AP tylko do Pinacla


poniedziałek, 19 stycznia 2004, 03:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Poprzednie wersje hollywooda dzialaly mi pod premierem i pod ulead mediastudio. Czy to mozliwe ze nowy hollywood zrobiliby tylko pod programy pinnacla? Troche sie na niego podpalilem bo widze ze ladne ma te efekty i wogole zrobiony ladnie jest, a tu nie chce mi dzialac. Nie ma jakiegos obejscia?
Pozdrawiam


środa, 21 stycznia 2004, 16:39
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
Oczywiście jest HFX dla premiere tylko nie ta wersja .
HFX istnieje zarówno na Ap jak i dla programów edycyjnych firmy Pinacle , polecam 4.58 Gold for Premiere


środa, 21 stycznia 2004, 19:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 1 czerwca 2003, 09:49
Posty: 232
Post 
Witam
A która wersja i wjaki sposób ją zainstalować jest pod premiere pro! Bo ja mam 4,57 gold ale podczas instalacji mogę ja podpiąć wyłącznie pod UMS pro. Czy z premiere pro jakaś wersja wogóle chodZ?

pozdrawiam
kosmaluk


czwartek, 22 stycznia 2004, 09:45
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
HFX 45.8 Gold na bank chodzi z PRO, co do innych to niewiem bo poprostu niemam , jest jeszcze jeden sposób żeby poradzic sobie z intsalacja gdy nie wykrywa AP poprostu na czas instalacji zmien nazwe katalogu z Premiere Pro na np premiere 6.5 , w większości przypadków pomaga:)


czwartek, 22 stycznia 2004, 10:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 1 czerwca 2003, 09:49
Posty: 232
Post 
Z tą zmianą nazwy katalogu to nawet nie wpadłem. Wyprubuję, może pójdzie

dzięki i pozdrawiam
kosmaluk


czwartek, 22 stycznia 2004, 11:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL