Teraz jest czwartek, 27 czerwca 2019, 06:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 radeon i montaz 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 stycznia 2004, 12:26
Posty: 8
Post radeon i montaz
witam
czy jest ktos na forum kto probowal zrzucac material za pomoca kart ATI , chodzi mi o podlaczenie i o jakosc materialu zrzuconego
pozdrawiam

_________________
ATHLON2000+XP,512DDR,GIGABYTE 7VAXPUltra,WINDOWS XP,160GBSATA,PLEXTOR708A,PLEXTOR2410A,PIONEER116


niedziela, 4 stycznia 2004, 19:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jest ktoś - jakość jest dobra - ja zrzucałem głownie z vhs
i naprawdę może być, po dodaniu odpowiednich filtrów


piątek, 16 stycznia 2004, 13:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Od razu zastrzegam, że mogę się mylić, ale obiło mi się o uszy, że tylko Matrox ma wyjście tv Z PRZEPLOTEM.


piątek, 16 stycznia 2004, 16:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
No a co to ma wspólnego z pytaniem?


sobota, 17 stycznia 2004, 22:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
Bez Firewire nigdy nie uzyskasz pełnego DV
prędzej zrobisz to za pomoca karty dzwiekowej Audigy


środa, 21 stycznia 2004, 00:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL