Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 10:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Pinnacle Studio 8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinnacle Studio 8
Przechwytuję materiał w Pinacle Studio 8 i jest OK. Jednak jak chce go zgrać jako AVI dez kompresji czyli w DV wyświetla mi komunikat że może zgrać materiał tylko do 4 giga. Czy można to obejść? i zgrać większy materiał.


poniedziałek, 26 stycznia 2004, 02:03
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 1 czerwca 2003, 09:49
Posty: 232
Post 
A jaki masz system operacyjny i system plików? W systemie Fat32 jest własnie ograniczenie do 4GB i pewnie dlatego nie możesz utworzyć większego pliku. Polecam przesiąść się na windowsa 2000 lub XP i zrobić sobie jedną partycję NTFS, na której będziesz zapisywał dowolnie duże pliki.

pozdrawiam
kosmaluk


poniedziałek, 26 stycznia 2004, 09:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post Re: Pinnacle Studio 8
jaszyn napisał(a):
Przechwytuję materiał w Pinacle Studio 8 i jest OK. Jednak jak chce go zgrać jako AVI dez kompresji czyli w DV wyświetla mi komunikat że może zgrać materiał tylko do 4 giga. Czy można to obejść? i zgrać większy materiał.



czy jestes pewny ,że moze zgrac tylko 4GB
czy tez bedzie tworzył pliki o max wielkości 4GB
czyli stworzy z X- godzinego filmu kilkanascie plików w AVI(DV) nie większych niz 4GB
np
film 4GB
film001 4GB
film002 4GB
film003 4GB
film004 ok 600mb
tak miałem jak zgrywałem 80 min filmik

bo jak nie ma takich mozliwościo to dziadostwo nie program
czyli nie dostosowany do sys. 98se i me


poniedziałek, 26 stycznia 2004, 13:47
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 stycznia 2004, 23:47
Posty: 80
Lokalizacja: Elbing
Post 
Witam
hehe win 98 se i me to tez dziadostwo


poniedziałek, 26 stycznia 2004, 15:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
Dj Darecki napisał(a):
Witam
hehe win 98 se i me to tez dziadostwo


masz racje :twisted: u mnie dziala juz bez problemu ponad 2 lata(me) nawet jednej reinstalki nie musiałem robić :lol:


poniedziałek, 26 stycznia 2004, 15:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL