Teraz jest piątek, 22 marca 2019, 19:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z Adobe Premier Pro 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem z Adobe Premier Pro
Witam wszytskich.
Mam taki problem, sciaglem sobie Adobe Premier Pro w wersji trial ale ten nie hce sie zainstalowac. kiedy ta sie zaczyna pojawia sie komunikat "This operating system is not supported by this instalation. Setup will now quit"

Komunikat rozumiem, ale nie rozumie dlaczego sie pojawia. Nie spelnia w 100% wymagan producenta co do wymagan, ale nie jest on az tak slaby zeby nie moglo ruszyc.
Pomocy!!


wtorek, 24 lutego 2004, 15:59
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
korzystasz z tego systemu co nie obsluguje adobe 7.0 , zainstaluj win XP i po klopocie czesc!

_________________
=---TranceKostek---=


wtorek, 24 lutego 2004, 16:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
no ale np. photoshop, pagemaker mi chodzi. ja mam windowsa 2000 i nie amielm probelmu z innym oprogramoweniem


wtorek, 24 lutego 2004, 17:16
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2003, 21:44
Posty: 187
Post 
no ale np. przeczytaj jeszcze raz post STOp-VIDEO.
Miłego instalowania XP Home lub Pro :lol: .


środa, 25 lutego 2004, 01:11
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Nie wiem po co piszesz na skrzynkę?!
MUSI BYĆ WIN XP (PRO lub HOME) !!!
A jeśli dla Ciebie W2K to jest to samo co XP, to jest to, Twój problem.
Po co robisz problem z tak oczywistej sprawy?!


Pozdrawiam
Jacek.


środa, 25 lutego 2004, 01:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 lutego 2004, 00:18
Posty: 7
Post 
no wiesz co moze ona dla ciebie jest oczywista. dla mnie nie byla wiec dlatego napisalem tego posta.
I jesli cie to urazilo o sorry ze napislem na skrzynke. obiceuje ze juz nie bede.


środa, 25 lutego 2004, 01:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2003, 21:44
Posty: 187
Post 
Jacek Sala napisał(a):
Witam.

Nie wiem po co piszesz na skrzynkę?!
MUSI BYĆ WIN XP (PRO lub HOME) !!!
A jeśli dla Ciebie W2K to jest to samo co XP, to jest to, Twój problem.
Po co robisz problem z tak oczywistej sprawy?!


Pozdrawiam
Jacek.


Więcej wyrozumiałości, nie wszyscy dysponują taką wiedzą jak Pan :wink:


środa, 25 lutego 2004, 02:19
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Gaz, może i masz rację, ale jak piszę czarno na białym jakie są wymagania, a człowiek dalej dziwi się bo według niego W2K i XP to jest to samo, więc siły czasem opadają i traci się nerwy.

Kusik, przepraszam jeśli Cię uraziłem.

Pozdrawiam
Jacek.


środa, 25 lutego 2004, 11:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL