|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 17:18
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
efekt dlugich snopów swiatel samochodowych??
Autor |
Wiadomość |
kemezrp
Stary wyjadacz
Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53 Posty: 175 Lokalizacja: Łódź
|
 efekt dlugich snopów swiatel samochodowych??
chodzi mi o takie cos , ze mam nagrane samochody w ruchu , oczywiscie na statywie i teraz chcialbym zrobic tak ze swiatla z ich reflektorw sa bardzo rozciagniete. uzywam adobe after effects. pomozcie dobrzy ludzie
|
środa, 25 lutego 2004, 18:37 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Layer na ktorym masz klip z samochodem ustawiasz jako 3D. I dokladasz swiatla typu spot w miejscu reflektorow, potem doloz im track motion i gotowe
|
czwartek, 26 lutego 2004, 05:03 |
|
 |
FStyl
Stały bywalec
Dołączył: wtorek, 3 lutego 2004, 16:45 Posty: 69 Lokalizacja: sloonsk
|
a może lepiej było by już nagrać ze smugami świetlnymi.
|
czwartek, 26 lutego 2004, 10:17 |
|
 |
kemezrp
Stary wyjadacz
|
kenzo dzieki za rzeczowa odpowiedz
|
czwartek, 26 lutego 2004, 11:51 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
FStyl napisał(a): a może lepiej było by już nagrać ze smugami świetlnymi.
Raczej ciezko uzyskac naprawde efektowne smugi swiatla nie majac naprawde porzadnej kamery.
Kemezrp, jak bys mial jeszcze jakies z tym problemy to daj znac, a podesle ci przykladowy projekcik, bo niedawno cos takiego wlasnie robilem w AE
|
czwartek, 26 lutego 2004, 19:12 |
|
 |
kemezrp
Stary wyjadacz
|
hehe podeslij bo kobminuje, kombinuje i nic mi nie wychodz . robie swietne smugi przy pomocy plug-inu Shine trapcode ale smuguje mi wszystko a nie same swiatla moj mejl to http://www.oesde.tk@wp.pl
|
czwartek, 26 lutego 2004, 22:43 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|