Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 01:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Adobe i SSE 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe i SSE
Ściągnołem i zainstalowałem program Adobe Premiere 7. Niestety po uruchomieniu pokazał się komunikat że program nie może działać ponieważ mój procesor nie obsługuje SSE. Czy jest jakaś rada na to aby program dzialal? (pomijając tą aby kupić lepszy procesor)


piątek, 12 marca 2004, 20:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Prosisz o radę ale nawet nie raczysz napisać jaki to procesor - liczysz na telepatię ?

Na marginesie - nie ma AP 7 jest Adobe Premiere Pro.


piątek, 12 marca 2004, 20:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mam Athlona Tb 1.2GHz


piątek, 12 marca 2004, 21:29
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
a moze poprzednie wersje programu nie potrzebują SSE. Jeżeli tak to ktoś wie z kad je mozna sciagnac bo na oficjalnej stronie Adobe jest tylko wersja PRO


piątek, 12 marca 2004, 21:32
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Jeśli nie chcesz wymienić procesora na nowszy to pozostaje Ci cofnąć się do AP v. 5

Nigdy na stronach producenta nie ma starych od dawna nieprodukowanych programów co najwyżej upgrade.
Taki program czasami pojawia się na Allegro.


piątek, 12 marca 2004, 22:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL