Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 16:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Kluczowanie w AAE - czy ktos da jakies wskazówki?? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 14 listopada 2003, 20:58
Posty: 197
Post Kluczowanie w AAE - czy ktos da jakies wskazówki??
Witam

Tak jak w temacie :)

Moja znajomosc AAE jest raczej znikoma ale jesli ktos by mi podał jakies wskazówki gdzie jest opcja kluczowania w tym programie bede b.wdzieczny.

Czyli gdzie wstawic tło i obraz nagrany na greenscreen i gdzie to połaczyc w całosc, dalej bede jakos dochodził efektu metoda prób i błedów.

THX


czwartek, 25 marca 2004, 12:21
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 14 listopada 2003, 20:58
Posty: 197
Post 
:( nikt nie wie ??


piątek, 26 marca 2004, 19:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Tworzysz NEW COPOSITION, w ktorym wybierasz jakie parametry ma miec twoj film. Rozwija ci sie nastepnie okno Timeline, importujesz klipy swoje w oknie projetku, nastepnie metoda "przeciagnij i upusc" wrzucasz na timeline. Klip wycinany na gorze klip tlo pod spodem, chyba logiczne dlaczego. Nastepnie prawy klawisz mych na klipe umieszczonym na timeline efekt transfer mode i tam wybierasz jakie ma byc przenikanie.

_________________
__STEL_MOTION__


sobota, 27 marca 2004, 02:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL