Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 20:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem z tworzeniem pliku powyżej 700Mb 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 maja 2004, 14:18
Posty: 6
Lokalizacja: Warszawa
Post Problem z tworzeniem pliku powyżej 700Mb
jak w temacie - bezskutecznie usiłuje "wyprodukować" plik mpg zmontowany przy pomocy PowerDirector 3.0.
Program przerywa zapis po 12 min (ca.734 Mb). Zmieniłem położenia swap'a na partycję gdzie ma wolne 10Gb, powyłączałem wszystko co się dało i KICHA!

P O M O C Y - bo desperacja mnie ogarnia.

Program chodzi pod Win'98, dysk do montażu 120Gb, pamięć 512, płyta Intel, procek 1,8G.

_________________
sceptyk


wtorek, 4 maja 2004, 14:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
nie znam twojego programu ale widocznie ma wlaczone automatyczne ograniczenie pliku do wielkosci plyty cd. uzyj innego programu, albo znajdz w swoim opcje ktora odblokuje tworzenie wiekszego pliku.


wtorek, 4 maja 2004, 16:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 maja 2004, 14:18
Posty: 6
Lokalizacja: Warszawa
Post Hmmm...
To faktycznie wydaje się prawdopodobne z uwagi na wielkość...
tym bardziej, że tworzyłem dużo większe pliki AVI, choć z drugiej strony czas nigdy nie przekraczał 10 minut. Niestety, nie bardzo mogę znależć ograniczenia dotyczące wielkości dysku.
Szkoda byłoby również przesiadać się na inny program, choćby z uwagi na ilość czasu jaką poświęciłem na zmontowanie filmu...

_________________
sceptyk


wtorek, 4 maja 2004, 20:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Proponuję program ulead media studio pro 7.0/video capture ( w tym programie też trzeba usunąć blokadę czasu przechwytywania ale jest ona łatwo dostępna.)


środa, 12 maja 2004, 16:58
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 maja 2004, 14:18
Posty: 6
Lokalizacja: Warszawa
Post 700 Kilo
kuriozalne, ale okazało się, że to nie ograniczenie, lecz jedna sekwencja! wywaliłem i poszło! Natomiast program nie chce wypalić płytki bo nie jest w stanie rozpoznać prędkości :/ Sonic natomiast pali bez problemu...

_________________
sceptyk


środa, 12 maja 2004, 18:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL