Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 15:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 włączony czy wyłączony przeplot? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 14 marca 2004, 21:50
Posty: 21
Post włączony czy wyłączony przeplot?
Witam. Czy przy zgrywaniu przez firewire`a materiału do kompa lepiej jest miec włączony przeplot czy też nie? Mówią na forum że pasy poziome przy ruchu obiektu to wina przeplotu. Gdy przerzucałem materiał raz z przeplotem raz bez pasy zarówno w pierwszym przypadku jaki drugim występowały:(

_________________
gg 4357178


czwartek, 6 maja 2004, 21:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
zasada jest prosta:
- jesli masz to ogladac na tv przeplot zostawiamy
- jesli masz to ogladac na monitorze przeplot usuwamy


czwartek, 6 maja 2004, 21:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 14 marca 2004, 21:50
Posty: 21
Post 
dzięki:)

_________________
gg 4357178


czwartek, 6 maja 2004, 21:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL