Teraz jest piątek, 30 października 2020, 02:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Pproblem z kompilacja w Pinnacle Studio v9 PL 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 17 maja 2004, 09:28
Posty: 5
Lokalizacja: Złotów / wielkopolska
Post Pproblem z kompilacja w Pinnacle Studio v9 PL
Od pewngo czasu uzywam tego programu i mam problem z wypaleniemfilmu ktory ma 1 godzine i 8 minut. Kiedy klikam utworz dysk , trwa renderownie okolo 2-3 godzin po czym pojawia sie komunikat ze nie mozna skompilowac dysku. Czy ktos mial podobne doznania ?

_________________
Pzdr. Studentas
tel. +48 694 555 666
geodeta@hoga.pl
studentas@go2.pl
gg 23061


poniedziałek, 17 maja 2004, 09:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
raczej musisz
alba dac gorsza jakośc wtedy zmiszcza sie 2h
albo obciąc film do 1h 02m i 22sek
albo miec płytki i wypalarke do 2-warstwowych dvd


poniedziałek, 17 maja 2004, 10:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 17 maja 2004, 09:28
Posty: 5
Lokalizacja: Złotów / wielkopolska
Post 
A ta roznica na gole oko jest zauwazalna ?

_________________
Pzdr. Studentas
tel. +48 694 555 666
geodeta@hoga.pl
studentas@go2.pl
gg 23061


poniedziałek, 17 maja 2004, 11:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
studentas napisał(a):
A ta roznica na gole oko jest zauwazalna ?


tak-oczywista wszystko zalezy jakie kto ma oko 8)


poniedziałek, 17 maja 2004, 12:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 17 maja 2004, 09:28
Posty: 5
Lokalizacja: Złotów / wielkopolska
Post 
mam gorsza jakosc juz ustawiona

_________________
Pzdr. Studentas
tel. +48 694 555 666
geodeta@hoga.pl
studentas@go2.pl
gg 23061


poniedziałek, 17 maja 2004, 12:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 17 maja 2004, 09:28
Posty: 5
Lokalizacja: Złotów / wielkopolska
Post 
czy tez uzywasz tego progsa ?

_________________
Pzdr. Studentas
tel. +48 694 555 666
geodeta@hoga.pl
studentas@go2.pl
gg 23061


poniedziałek, 17 maja 2004, 12:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
studentas napisał(a):
czy tez uzywasz tego progsa ?


NIE 8)


poniedziałek, 17 maja 2004, 13:17
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 27 lutego 2004, 16:04
Posty: 61
Post 
Pinnacle studio automatycznie dobiera bitrate do długości filmu, tak żeby się zmieścił na płycie, tak więc nie ma potrzeby manipulowania jakością (zostanie tak ustawiony by maksymalnie wykorzystac płytkę). Przyczyną może być brak miejsca na dysku (o czym niestety studio 9 Cię nie poinformuje, jesli cokolwiek sie nie uda zawsze wywala ten sam lakoniczny komunikat). Do kompilacji standardowej płyty dvd 4 gigowej potrzeba ok 3 razy więcej miejsca na dysku, czyli ok. 13 gb.
Inną rzeczą jest, że ten soft lubi sie wywalac często bez rzadnej przyczyny i trudno jest wychwycić przyczyne.


poniedziałek, 24 maja 2004, 13:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL