Teraz jest piątek, 22 marca 2019, 19:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Ulead Media Studio Pro 7 - pomocy 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 10 lipca 2003, 11:10
Posty: 62
Post Ulead Media Studio Pro 7 - pomocy
Po nowej instalacji systemu ( Nieszczęsny atak virusa SAser ) w Ulead Media Studio Pro 7 Trial w programie zaginoł suwak do dokładnej edycji czy ktoś wie może jaka jest przyczyna co dziwniejsze pod W200 w innym kompie działa ( ta sama instalka )

dziekuje za pomoc


czwartek, 20 maja 2004, 23:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
MSP7 jest krakowany czy nie ?


czwartek, 20 maja 2004, 23:25
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
A dokładnie to o jaki suwak chodzi ?

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


piątek, 21 maja 2004, 07:29
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 10 lipca 2003, 11:10
Posty: 62
Post Odp
Może tak powiem ...przycisk którym można zmieniać czas po lewej stronie jest bardzo wąski, a gdy mam suwak jest widoczne cyfra 1s 1 ramka itd..

Wcześniej Crakowałem program i działał a teraz już nawet na win2000 ten samo objaw


piątek, 21 maja 2004, 13:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 10 lipca 2003, 11:10
Posty: 62
Post Odp
Najprościej ...to mam brak lini czasowej ....nad filmem ....nie moge za pomocą myszki kliknąć na linie czasową ...wcześniej skakała tam ta czrna przebiegająca linia cięka

Pomocy....film czeka a tu lipa....tylko nie mówcie żebym sobie kupił orginał....jak by, mnie było stac to bym to zrobił

Pzdr.DD


piątek, 21 maja 2004, 14:07
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
Zabij nie pojmnę :-) Wskaż, o który element Ci chodzi:

Obrazek

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


piątek, 21 maja 2004, 20:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
misiek, widzisz te zera? Ddarc prawdopodobnie ich nie widzi.
Niestety, na 100% jest to wina kraka.


piątek, 21 maja 2004, 22:44
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 10 lipca 2003, 11:10
Posty: 62
Post odp
Masz racje Rafał, znalazłem obejście, postawiłem 2 system Win XP...na gołym systemie po instalacji Ulead Media Studio ...działa ...na 1 planszy przy starcie są trzy guziki i w tym najważnieszy Trial( zamiast OK( ciągle ta sama instalka) ( program ma wszystkie funkcje w tym suwak i linie czasową ...w zabezpieczonej( ok) suwak biega przy odtwarzaniu filmu ale nie skacze po wskazaniu w dowolny punkt lini czasowej...której i tak nie ma (nawet Crack tego nie naprawia)

Ps. Uwaga jak Crack psuje Unlead nawet na gołym systemie ( znika Linia czasowa...nawet po powtórnej instalacji Unlead już nie ma przycisku Trial tylko OK i wszystkich funkcji...zapewne czyta z rejestru... jedyna rada kasowanie Windowsa i ponowna Instalacja...Z trialem bez krakowania jak działa to na 30dni :wink:

Przyciski na starcie

1. Ok nic nie włącza ( Powino być Trial )
2. Other Now - rejestracja troszkę lipa niby Trial a tu ...zciągnąć należ....podac emajl
3.link tu web site

Podsumowując po instalacji program nie działa jeżeli nie spełnimy warunków

wersja Trial

Installation Instructions
Before installing the MediaStudio Pro 7 English Trial version, please download and install one of the latest versions of the following drivers:


Microsoft® DirectX™
Microsoft® Windows®Media Player
Apple® QuickTime®
RealNetworks® RealPlayer
Indeo® Video


Niespodzianki jeden program 15$ inny działa 14 dni - po co to nam ?

ech żeby mnie było stać na orginał

Pzdr DD


sobota, 22 maja 2004, 17:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 24 kwietnia 2004, 17:29
Posty: 2
Post 
mam 2 craki do triala i jak oba zainstaluje to chodzi oki gg7577433 :wink:


sobota, 29 maja 2004, 09:21
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16
Posty: 72
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
U mnie też się tak czasami dzieje , ale zwykle wystarczy odinstalować program i zainstalować na nowo, też mysle że to wina cracka , bo na trialu chodzi bez problemu, a z crackiem czasami jest linia czasowa przez dwa tygodnie a przy nastepnym uruchomieniu już jej nie ma , z tego co pamiętam to w win xp pomagało cofnięcie systemu zaraz po zauważeniu braku lini czasu np. o jeden dzień:)

_________________
JVC GR-DV500


niedziela, 30 maja 2004, 11:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL