Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 02:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 EDIUS 2.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post EDIUS 2.5
Czy ktos wie moze co zmienili w EDIUSie 2.5 ?? widzialem ze na stronie producenta pojawil sie wlasnie soft z oznaczeniem 2.5 ale nigdzie opisu co zmienili. Jak ktos ma to prosze o opinie.

_________________
__STEL_MOTION__


sobota, 26 czerwca 2004, 22:54
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Tu:
http://www.canopus.us/US/products/EDIUS ... atures.asp

Pozdrawiam
Jacek.


niedziela, 27 czerwca 2004, 13:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Czy ktos wie czy edius na stronie producenta po zarejstrowaniu swojego starego jest upgr do wersji 2.5 czy nowym calkowicie softem ?

_________________
__STEL_MOTION__


Ostatnio edytowano piątek, 16 lipca 2004, 16:57 przez kermit, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 15 lipca 2004, 23:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Demko jes zaje....te :!: I wreszcie po polskiemu :D
Kupie tego ediusa :!:


piątek, 16 lipca 2004, 11:54
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Już go mam ! Pojechałem specjalnie 200km i kupiłem.
Suuuperowy sofcik. Wszystko w RT na mim kontrolerze AVACS.
Mogłaby być trochę lepsza instrukcja. Ale ogólnie rewleka !


sobota, 17 lipca 2004, 08:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Ponawiam pytanie czy posiadajac ver 2.0 musze zakupic nowa ver 2.5 czy wystarczy dokupic upgr. ? Upgr jest on nowym programem czy uzupelnieniem ver 2.0 ???

_________________
__STEL_MOTION__


sobota, 17 lipca 2004, 15:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Kupiłem Ediusa 2.5 i strasznie załuje. Od dwóch tygodni ciągle się wiesza, nie moge zrobić zaległych wesel, obsługa techniczna nie może mi pomóc. Wracam do starego, dobrego Premiera, mam dość eksperymentów.
Chetnie się pozbęde Ediusa nawet za 1000 zł.


sobota, 17 lipca 2004, 20:06
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Jest jakis upg ver 2.5 na stronie moze ci pomoze http://www.canopus.pl/ narazie ver beta ale ma byc normalna.

_________________
__STEL_MOTION__


sobota, 17 lipca 2004, 21:09
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Cytuj:
Ponawiam pytanie czy posiadajac ver 2.0 musze zakupic nowa ver 2.5 czy wystarczy dokupic upgr. ?


Jeśli masz oryginalny program Edius 2.0 i masz go zarejestrowanego w Canopusie, to możesz sobie ściągnąć od razu za darmo upgrade do wersji 2.5 . Jeśli nie jesteś zarejestrowany, no to musisz to uczynić. Upgrade 2.5 nie zainstaluje się bez poprzedniej wersji.
http://www.canopus.us/us/support2/drive ... Country=US

pozdrawiam
Jacek.


sobota, 17 lipca 2004, 21:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Oki dzieki o taka inf mi chodzilo :) teraz bede sie motal pewno z rejstracja :]

_________________
__STEL_MOTION__


sobota, 17 lipca 2004, 21:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Czy w wersji 2.5 Canopus wprowadził w końcu kluczowanie przy użyciu kanału alpha czy nadal tego nie ma ??? ;/


piątek, 23 lipca 2004, 23:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
czy nowy edius 2.5 jest tez po polskiemu ? bo cos nie chce mi sie wierzyc!? :]

_________________
----

moj sprzet:
Atari 800 Xl monitor mono-chromatyczny
klawiatura, myszka i magnetowfon na kasetki :]


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
ma być po polsku ! Mówią w Beiksie, że pracuja nad tym razem z gostkiem z Tarnowa. Pożyjemy zobaczymy :D


poniedziałek, 26 lipca 2004, 16:00
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Tak pracują nad tym chyba przy flaszce wódki wieczorami )))
Wole już po angielsku śmigać niż czytać jakieś polskojęzyczne dziwolągi.
Jest gostek w polsce który przerabia na polski wszystkie programy. Niech postawią mu flaszke może on da rady.


poniedziałek, 26 lipca 2004, 16:07
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
:D no proszę!
Panie Bogusławie ! Czyżby udzielał się pan przy spolszczaniu Ediusa ? ;>

Pozdrawiam Serdecznie ...


wtorek, 27 lipca 2004, 00:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL