Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 04:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Photoalbum i Matrox RTX 2500 -prosze help 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 4 sierpnia 2003, 09:00
Posty: 65
Lokalizacja: Opatów
Post Photoalbum i Matrox RTX 2500 -prosze help
Mam big problem a mianowicie posiadam Matroxa RTX 2500, Adobe Premiere 6.01, Win 2000 i niedawno chcialem zainstalowac photoalbuma canopusa zainstalowac to mi sie nawet zainstalowal lecz niestety wchodzac juz w Adobe Premiere i kladac go na timelinie wyskakuje mi ostrzezenie ze Photoalbum musi miec rozdzielczosc 1024x 768 i 32 bit wyswietlacz kolorow a ja pracuje tak jak ustawili mi w sklepie na 640x480 bo powiedzieli ze tak Matrox musi pracowac i nic sie z tym nie da zrobic. Wiem ze jestem laikiem dlatego bardzo prosze o pomoc
Czyzbym ja cos robil nie tak lub mial jakies zle ustawienia
Za wszelka pomoc z gory dziekuje


piątek, 2 lipca 2004, 07:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
hahahahaha!
Kto Ci tak ustawił kompa ? Naprawde fenomenalna rozdzielczość !
:lol:


piątek, 2 lipca 2004, 08:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 30 kwietnia 2003, 08:27
Posty: 294
Post 
Czy nie możesz po prostu zmienić tej rozdzielczości i sprawdzić czy to bedzie działac? Taki to big problem? No chyba że ci zaplombowali opcje "właściwości" karty graficznej. :)


środa, 7 lipca 2004, 08:43
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 14:42
Posty: 94
Lokalizacja: Kraków
Post 
Uruchom premiera w rozdzielczości jaką wymaga canopus, zrób sobie projekt, wyeksportuj jako jeden plik, potem uruchom premiera w rozdzielczości jaką wymaga matrox i wrzuć ten wyeksportowany plik na timaline :) Swoją drogą Matrox 2500 pracuje zupełnie normalnie przy rozdzielczości 1280x1024x16. Ktoś miał bardzo pojęcie o instalacji matroxa hehe.

_________________
Pozdrawiam
Wojtek


sobota, 14 sierpnia 2004, 22:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Zastanawiam sie jak musi wyglądac układ okien w premiere przy rozdzielczości 640x480. ja Przy 1280x1024 nie moge się pomiescić na ekranie. Pozdrawiam.


niedziela, 15 sierpnia 2004, 00:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL