Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 17:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 AP7 problem z dzwiekiem w timeline - AVI 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AP7 problem z dzwiekiem w timeline - AVI
Importuje AVIka do AP7. jest ok; przy podglądzie wszystko normalnie, ale jak zrzucam go do timeline'u to jest tylko obraz dzwiek;cisza...
Nie zmienialem ustawien, reszte materialu w tym tamelinie slychac, tylko ten jden AVIk. Co mam zrobic, pewnie jakies ustawienia ....help me

THX


poniedziałek, 5 lipca 2004, 09:48
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Jak przenosisz ten film na Timeline, przeciągając go czy poprzez przyciski Insert/Overlay. Widać ścieżkę z tego filmu na linii czasu


piątek, 9 lipca 2004, 18:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AP7 problem z dzwiekiem w timeline - AVI- już gra...
Juz doszedłem , co było nie tak :)
Brakowało mi kodeka w win XP "indeo 5" ; zainstalowałem i wszystko OK...
Nawiasem ciekawostka jest , że AP7 widzi pewne rzeczy w swoim podglądzie
a na tameline jest "podpięty" pod windozę...

THX


poniedziałek, 12 lipca 2004, 11:06
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL