Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 07:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 AP6.5 ustawienie kompresora 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 17 lipca 2004, 10:11
Posty: 1
Post AP6.5 ustawienie kompresora
mam pytanko dotyczące zgrywania materiału przez fireware programem adob premiere 6.5. Znaczy się niedługo będe wczytywał tym cyfrowym łączem obrazu z dźwiękiem.
JAk ustawić w sekcji wideo- compresor? jaki ma być ustwiony czy też none??


niedziela, 18 lipca 2004, 08:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 czerwca 2004, 16:01
Posty: 41
Post compresor Adobe
Nie możesz zaznaczyć none. Mam kartę f-my Pinnacle dv 500 i zaznaczam Pinnacle dv pal.Z listy wybierz compresor od twojej karty.albo inny np. Microsoft dv pal. Piszesz trochę niezrozumiale cyt.tym cyfrowym łączem obrazu z dzwiękiem.Nie zabardzo wiem o co ci chodzi.


niedziela, 18 lipca 2004, 11:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post Re: compresor Adobe
Januchta napisał(a):
Nie możesz zaznaczyć none. Mam kartę f-my Pinnacle dv 500 i zaznaczam Pinnacle dv pal.Z listy wybierz compresor od twojej karty.albo inny np. Microsoft dv pal. Piszesz trochę niezrozumiale cyt.tym cyfrowym łączem obrazu z dzwiękiem.Nie zabardzo wiem o co ci chodzi.

Jak masz kartę pinnacle to kompresujesz pinnaclem. Jak zwykły fire wire to wystarczy Mikrosoft DV


poniedziałek, 19 lipca 2004, 12:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL