Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 16:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Pomocy! Montaż w Pinnacle 8 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 24 lipca 2004, 19:11
Posty: 24
Lokalizacja: Pomorze
Post Pomocy! Montaż w Pinnacle 8
Jeśli ktoś również robi firmy w tym programie, może udzieli mi pomocy. Mam Pinnacle Studio wersje uaktualnioną do 8.10, w tym programie mam poskładany filmik - równo 88 min. (dołożone efekty + dograna muzyka) i chce go wyeksportować do DVD (opcja Disc) - niestety robiłem Rendering już 4 razy i nic - Pinnacle po kilku godzinach odmawiał posłuszeństwa i przerywał rendering - komunikat że ma mało miejsca na dysku a w chwili przerwania miejsca na zapisywanej partycji jest jeszcze 4Gb wolnego miejsca (w chwili rozpoczęcie renderowania było 13Gb). Ustawione opcje - Automatic + Draft Mode i MPEG Audio, komputer 2.4 Athlon, 512 ddr, 2 dyski x 80Gb. Proszę o pomoc! Gdybym wiedział że tak będzie robiłbym to w bardziej stabilnym Premierze, ale mam już poskładany projekt którego nie chce utracić. :(

_________________
----------------------
FURIOUS.PL Tuning & Motoryzacja - http://www.furious.pl


sobota, 24 lipca 2004, 19:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Z Pinnaclem tak już czasami jest. Zresztą nawet producent swego czasu twierdził, że ten program do dłuższych projektów się nie nadaje, tylko do krórtkich, jakieś 0,5 h.


sobota, 24 lipca 2004, 23:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
rzeczywiscie niezbyt dobra wiadomość.
System plików masz FAT32 czy NTFS?


niedziela, 25 lipca 2004, 00:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 22:16
Posty: 295
Post 
b


Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 września 2008, 01:41 przez zakręcony, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 25 lipca 2004, 11:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dzięki za info - faktycznie problem tkwił w ilości miejsca na dysku. Teraz mam już gotowy plik do zgrania na dvd, ale podglądając pliki VOB zauważyłem że dźwięk się rozjeżdza - czy możliwe że tu przyczyną może również być HDD?


niedziela, 25 lipca 2004, 14:48
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL