Teraz jest niedziela, 25 października 2020, 16:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 rozszycie dzwieku w AP PRO 1,5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 16:45
Posty: 4
Post rozszycie dzwieku w AP PRO 1,5
Prosze o pomoc!
Jak rozszyć dzwięk w APremiere PRO 1.5 na 2 oddzielne ścieżki do timelinu?
Przy wgrywaniu materiału z kamery - w Capture?
Przy ustawieniu nie stereo, a mono też wpisuje się jedna ścieżka stereooficzna. PILNE!!!


sobota, 14 sierpnia 2004, 16:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Clip->Audio Option->Breakout to Mono Clips


sobota, 14 sierpnia 2004, 17:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))
Wielki Jesteś!!!!


sobota, 14 sierpnia 2004, 18:35
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 16:45
Posty: 4
Post 
I jeszcze jedno pytanko!
Czy jest możliwość ustawioenia gdzieś w settingsach już wgrywania rozdzielnie A1 i A2 (VA1 i VA2). Bo za każdym razem rozszywanie i dżwięku i potem łączenie obrazu z dzwiekiem przy dziesiątkach/setkach clipów jest "dość" kłopotliwe... A może choć są jakieś skróty klawiaturowe, albo miejsce =gdzie je można tworzyć? ... nie mogę tego nigdzie znależć?... a może ktoś ma na zbyciu instrukcje?... Z góry BAAARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!


niedziela, 15 sierpnia 2004, 07:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
nucki napisał(a):
I jeszcze jedno pytanko!
Czy jest możliwość ustawioenia gdzieś w settingsach już wgrywania rozdzielnie A1 i A2 (VA1 i VA2). Bo za każdym razem rozszywanie i dżwięku i potem łączenie obrazu z dzwiekiem przy dziesiątkach/setkach clipów jest "dość" kłopotliwe...

Z tego ci mi wiadomo to nie mozna

Cytuj:
A może choć są jakieś skróty klawiaturowe, albo miejsce =gdzie je można tworzyć? ... nie mogę tego nigdzie znależć?

Edit->Keyboard Customization

Cytuj:
a może ktoś ma na zbyciu instrukcje?...

F1, tam wszystko pisze


niedziela, 15 sierpnia 2004, 11:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL