Teraz jest piątek, 22 marca 2019, 18:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Blur w Avidzie 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 19 sierpnia 2004, 00:13
Posty: 15
Lokalizacja: Polska, Zabrze
Post Blur w Avidzie
Witam
Zwracam sie z pytaniem o efekt powszechnie zwany "blur" (rozmycie, rozmazanie, utrata ostrosci). Czy ktos wie jak zastosowac (gdzie sie znajduje?) w Avid Xpress Pro, takowy efekt? Chodzi mi odpowiednik "gausian blur" lub "fast blur" z Adobre Premiere Pro. "radial blur" i "motion blur" mnie nie interesuja. Bede wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam.


czwartek, 19 sierpnia 2004, 00:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Na golym Xpressie raczej ciezko, polecam pakiet pluginow Saphire lub Boris CC


czwartek, 19 sierpnia 2004, 19:22
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 19 sierpnia 2004, 00:13
Posty: 15
Lokalizacja: Polska, Zabrze
Post 
Dzieki za info. Pozdrawiam.


sobota, 21 sierpnia 2004, 00:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL