Teraz jest wtorek, 27 października 2020, 00:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pinacle 9pl a efekty FX 5.1 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinacle 9pl a efekty FX 5.1
Panowie - pomozcie, jestem poczatkujacym (amatorem). Do tej pory bawilem sie movie makerem2, pozniej przeszedlem na ulead video studio, a teraz pracuje na pinnacle video studio 9. Moje pytanie i moj problem - jak mam zaimportowac efekty z hollywod fx 5.1 zebym je mial dostepne w studio 9 ??!! Pinnacle mam po polsku, jestem samoukiem, nie znam angielskiego a hollywod FX jest po angielsku, myslalem ze po instalce efekty i przejscia zaimportuja sie automatycznie do studio 9, a widze ze zainstalowal sie jako odrebny prog?! W studio nie ma opcji "importuj" ?! Pomozcie prosze co i jak mam zrobic alby efekty i przejscia z FX zaimportowac do studia9 ??

pozdrawiam serdecznie

Michal


poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 09:28
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 sierpnia 2004, 20:12
Posty: 3
Post Re: Pinacle 9pl a efekty FX 5.1
Laik napisał(a):
Panowie - pomozcie, jestem poczatkujacym (amatorem). Do tej pory bawilem sie movie makerem2, pozniej przeszedlem na ulead video studio, a teraz pracuje na pinnacle video studio 9. Moje pytanie i moj problem - jak mam zaimportowac efekty z hollywod fx 5.1 zebym je mial dostepne w studio 9 ??!! Pinnacle mam po polsku, jestem samoukiem, nie znam angielskiego a hollywod FX jest po angielsku, myslalem ze po instalce efekty i przejscia zaimportuja sie automatycznie do studio 9, a widze ze zainstalowal sie jako odrebny prog?! W studio nie ma opcji "importuj" ?! Pomozcie prosze co i jak mam zrobic alby efekty i przejscia z FX zaimportowac do studia9 ??

pozdrawiam serdecznie

Michal





efekty fx 5.1 importują się automatycznie i są do wyboru w przejściach


niedziela, 5 września 2004, 01:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post Re: Pinacle 9pl a efekty FX 5.1
wader1 napisał(a):
Laik napisał(a):
Panowie - pomozcie, jestem poczatkujacym (amatorem). Do tej pory bawilem sie movie makerem2, pozniej przeszedlem na ulead video studio, a teraz pracuje na pinnacle video studio 9. Moje pytanie i moj problem - jak mam zaimportowac efekty z hollywod fx 5.1 zebym je mial dostepne w studio 9 ??!! Pinnacle mam po polsku, jestem samoukiem, nie znam angielskiego a hollywod FX jest po angielsku, myslalem ze po instalce efekty i przejscia zaimportuja sie automatycznie do studio 9, a widze ze zainstalowal sie jako odrebny prog?! W studio nie ma opcji "importuj" ?! Pomozcie prosze co i jak mam zrobic alby efekty i przejscia z FX zaimportowac do studia9 ??

pozdrawiam serdecznie

Michal


efekty fx 5.1 importują się automatycznie i są do wyboru w przejściach

No chyba, że jest to wersja nie dla Studio 9 - wtedy może ich nie widzieć.


niedziela, 5 września 2004, 09:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 24 września 2004, 10:05
Posty: 3
Lokalizacja: lubartów
Post 
kolego Matrix a czy mógłbyś cos więcej na temat niewidzenia tych efektów cos dodać ? to znaczy co zrobic żeby je zobaczyć, czy to oznacza ze jednak się zainstalowały?


niedziela, 18 września 2005, 10:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL