Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 18:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 JAK TO ZROBIC W AP 6.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post JAK TO ZROBIC W AP 6.5
Witam
Prosze o pomoc jak zrobic w ap 6.5 aby wstawiony napis obracał sie o 360 stopni, potrzebny mi to bys zrobic swoja reklame ale nie moge dojść jak to zrobic.
Z gory dziekuje za pomoc :oops: :cry: :roll:


niedziela, 3 października 2004, 11:50
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 16 maja 2003, 00:15
Posty: 63
Lokalizacja: Cieszyn
Post 
zaznacz ten napis i wciśnij control y. otworzy Ci się motion settings, gdzie masz kontrolę nad obrotem, wielkością i deformacjami


niedziela, 3 października 2004, 12:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
TO CO OPISUJESZ TO ZNALAZŁEM ALE NIE MOGE SOBIE PORADZIC JAK ZROBIC TEN EFEKT BY LITERY KRECILY SIE W KOLO NIE WLATYWALY LUB ZATRZYMYWLY SIE PROSE O SZCZEGOLOWA INSTRUKCJE JEZELI JEST TO MOZLIWE. SIEDZE NAD TYM JUZ DWA DNI NIE NIE MOGE DOJSC


niedziela, 3 października 2004, 20:33
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 16 maja 2003, 00:15
Posty: 63
Lokalizacja: Cieszyn
Post 
KAKUS napisał(a):
TO CO OPISUJESZ TO ZNALAZŁEM ALE NIE MOGE SOBIE PORADZIC JAK ZROBIC TEN EFEKT BY LITERY KRECILY SIE W KOLO NIE WLATYWALY LUB ZATRZYMYWLY SIE PROSE O SZCZEGOLOWA INSTRUKCJE JEZELI JEST TO MOZLIWE. SIEDZE NAD TYM JUZ DWA DNI NIE NIE MOGE DOJSC


Jeśli chodzi Ci o kręcenie samych literek a nie całego napisu to chyba nie zrobisz tego Premierką tylko Adobe Efter Effects. Niestety akurat tego efektu jakoś nie mogę wykonać na tym programie. Może inni ci pomogą?

KrzysztofG


niedziela, 3 października 2004, 21:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Albo jakiś plugin np Boris Red :)


Ostatnio edytowano wtorek, 5 października 2004, 08:38 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 4 października 2004, 15:51
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
W AE to jest tak....

Wstawiasz obiekt ktory ma sie krecic albo zwykly text rozwijasz menu transform (w okienku timeline)>> rotation >> i ustalasz ile ma wykonac obrotow np. dajesz 999 + 0 (pamietaj tylko o ustawieniu dobrze keyframe'ow)

zreszta w AP tez sie powinno dac ustawiasz obraz wycentrowany czy jaki tam chesz wykonujesz pelen obrot a pozniej tylko powielasz efekt dla nastepnego clipu...

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


poniedziałek, 4 października 2004, 17:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL