Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 03:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Konieczna wasza pomoc!- nie mogę zgrać!! 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 12:46
Posty: 28
Post Konieczna wasza pomoc!- nie mogę zgrać!!
Witam stałych bywalców!! Liczę na waszą pomoc!1
Otuż nie mogę zgrać filmu z kamerki analogowej!!1 :( :( :( Po podłączeniu kamery do komputera w oknie w którym powinno widać podgląd poprostu nic nie ma!! :( Podobno brakowało mi jakiś stereowników WDM!! no więc ściągnęłam jakieś uniwersalne stery polecane gdzieś tu na forum(bo na płytce do karty ich nie mam - a karta jest odkupiona używana, może trochę zabytek ale powinna chodzić - no chyba że wyejćie IN jest spie....... bo grafika chodzi -komputer działa!!) rozpakowałam to cholerstwo na dysk do katalagu w celu instalacji a tam żadnego pliku instalacyjnego tylko same jakieś pliki systemowe, no i dalej nic nie chodzi!!
Program którego miałam zamiar uużyć to Adobe Premiere 6.0 wersja 30 dniowea (coś tam sobie w nim kombinowałam) no i z zgrywania nici bo "Mobvie Capture" nic nie ma!!!!!!!!!! nic nie wicać zero reakcji!!:(
A do sprzętu!
ADM Athlon 825!!
Ststem Windows ME
Karta Grafiki ASUS AGP-V3400TNT 16MB SGRAM
z tymi wszystkimi wyjściami TV IN/OUT!
HD 8 Gb
Program do zgrywania - Adobe Premiere 6.0
No więc kochani w czym problem!! Bo tak się cieszyłam że coś tam 9kurcze nie coś tam tylko przyjęcie weselne siostry krórej obiecałąm)zgram a tu to cholerstwo nie chodzi!!


POMOCY!!! [/b]


czwartek, 7 października 2004, 19:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 12:46
Posty: 28
Post 
No bardzo się cieszę że chętnie mi pomogliście!! :( :( :? :?
:?: :?: :?: :?: :?:


piątek, 8 października 2004, 17:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Zastanów się jak zadałeś pytanie. Z tego co napisałeś wynika, że trzeba by zrobić cały wykład o zgrywaniu, obróbce filmu, konfiguracji komputera itd., a i tak nie wiadomo czy byśmy Ci pomogli, bo być może problem jest np. w głupim kabelku. Zadawaj raczej konkretne pytania i nie oczekuj na "systemowe" odpowiedzi, bo niewielu się na to porwie.

_________________
hi-rek


piątek, 8 października 2004, 20:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL