Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 02:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 CG Infinity jak wstawiać obiekty z biblioteki produkcji? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 483
Lokalizacja: Kozienice
Post CG Infinity jak wstawiać obiekty z biblioteki produkcji?
Witam życzliwych początkującym i proszę o pomoc.

W jaki sposób wstawia się do otwartego pliku CG szablony z biblioteki produkcji? W żaden sposób mi nie wychodzi, choć wcześniej udało mi się.
Czy nieświadomie zmieniłem jakieś ustawienie. Pomóżcie proszę.

Pozdrawiam[/list]

_________________
Stanisław


poniedziałek, 25 października 2004, 19:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 483
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Dzięki już wiem. Jeśli ktoś jeszcze ma z tym problem, to najpierw w otwartym pliku należy coś napisać, wtedy efekty z biblioteki produkcji dają się przeciągać na ten napis.

_________________
Stanisław


wtorek, 26 października 2004, 08:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL