|
|
|
Teraz jest środa, 20 lutego 2019, 05:32
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
!!! PROBLEMY Z DODAWANIEM POSTÓW !!!
Autor |
Wiadomość |
wolku
Bywalec
|
 !!! PROBLEMY Z DODAWANIEM POSTÓW !!!
Witam
Mam problem z dodawaniem postów. Gdy chcę skomentować jakąś wypowiedź to po wpisaniu treści wiadomości i naciśnięciu przycisku "Wyślij" otrzymuję taki komunikat:
"Error geting users post stat
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Nieznana kolumna 'g.group_id' w on clause(...)
Nie wiem o co chodzi ale dzieje się to za każdym razem gdy dodaje własną odpowiedź na post.
Oprócz tego ciągle na dole okna IE wyświetla mi się komunikat, że wystąpiły błędy na stronie. Chyba jest jakiś problem z kodem strony .
wolku
|
czwartek, 17 stycznia 2008, 14:50 |
|
 |
Digital
Aktywny bywalec
|
Error wyskakuje, ale i tak post się ukazuje. Nie przeżywaj wszyscy tak maja
Pozdro
|
czwartek, 17 stycznia 2008, 16:35 |
|
 |
Mn1s1ek
Moderator
|
Dokładnie tak jest !
Ostatnio kontaktowałem się z Redakcją bo sam już miałem dość błędów, które występują na Forum.
Z uzyskanych informacji wiem, że problem polega na tym, iż Administrator, który zajmował się Forum zmarł nagle w sierpniu ubiegłego roku. Niestety nie zostawił haseł dostępu do strony i stąd są trudności z poprawieniem działania Forum.
Uzyskałem jednak zapewnienie, że będą podejmowane działania mające na celu przywrócenie poprawnego działania wszystkich opcji.
Tak więc musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano niedziela, 27 stycznia 2008, 12:13 przez Mn1s1ek, łącznie edytowano 2 razy
|
czwartek, 17 stycznia 2008, 17:13 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 4648 Lokalizacja: Tczew
|
_________________ 最诚挚的问候
|
sobota, 26 stycznia 2008, 21:52 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Re: !!! PROBLEMY Z DODAWANIEM POSTÓW !!!
Problem powinien już zostać rozwiązany 
|
czwartek, 7 lutego 2008, 16:54 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|