|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 07:35
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Mój nowy filmik. Tym razem parodia reklamy pt. "ZUOMARKET"!
Autor |
Wiadomość |
Siergiej
Nowy
|
 Mój nowy filmik. Tym razem parodia reklamy pt. "ZUOMARKET"!
Oto mój nowy filmik, a raczej reklamówka marketu. Uwaga, jest to parodia w lekko satanistycznych klimatach! http://pl.youtube.com/watch?v=DMwetl4t2ngZachęcam do oceniania i wypatrywania moich następnych filmów... PS; Nowe konto na youtube, stąd ten jeden symboliczny film. Całość robiona w Vegas, choć bajerów tam nie ma. (Bo i po co?)
_________________ Mój ostatni film - ZUOMARKET
|
piątek, 15 lutego 2008, 17:40 |
|
 |
Croolick
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33 Posty: 1690 Lokalizacja: Tarnów
|
 Re: Mój nowy filmik. Tym razem parodia reklamy pt. "ZUOMARKET"!
stuknięte to ale o 3 nad ranem potrafi rozśmieszyć 
_________________ Retail OSX 10.6.5 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz GA-EP35-DS3 4GB RAM 800Mhz GF8600GT 256 MB VRAM
|
sobota, 16 lutego 2008, 04:38 |
|
 |
Siergiej
Nowy
|
Zdaję sobie z tego sprawę 
|
poniedziałek, 18 lutego 2008, 20:51 |
|
 |
Wafer
Nowy
|
Filmik spoko  Ale mam jedno pytanie, skąd wziołeś dzwieku? Jakiś generator? Czy zfiltrowany nagrany twój glos? (ps. zawsze mnie to ciekawilo)
|
wtorek, 4 marca 2008, 19:40 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Pewnie filtrowany ;D
|
wtorek, 4 marca 2008, 20:15 |
|
 |
Siergiej
Nowy
|
Filtrowany. 
|
sobota, 15 marca 2008, 13:16 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|