|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 07:53
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
HARY
Bywalec
|
 SONIC SOLUTIONS
Witam wszystkich. Czy ktoś pracował na SONIC SOLUTIONS? Chcę go rozgryść, ale kiepsko mi to idzie, podobno jakość zostaje bez zmian. Dzięki za podpowiedź.
|
piątek, 13 czerwca 2008, 21:25 |
|
 |
ao
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21 Posty: 796 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: SONIC SOLUTIONS
_________________ | Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |
|
piątek, 13 czerwca 2008, 23:11 |
|
 |
HARY
Bywalec
|
Witam. Chodzi mi o SONIC DVDit! LE. Chcę zrobić menu i wypalić płytkę. Słyszałem że nie pogarsza jakości tak jak robi mi to ULEAD DVD WORKSHOP 2. Czy to dobry program? Pozdrawiam.
|
poniedziałek, 16 czerwca 2008, 21:51 |
|
 |
Dredas
Aktywny bywalec
|
HARY napisał(a): Witam. Chodzi mi o SONIC DVDit! LE. Chcę zrobić menu i wypalić płytkę. Słyszałem że nie pogarsza jakości tak jak robi mi to ULEAD DVD WORKSHOP 2. Czy to dobry program? Pozdrawiam. Możesz rozwinąć ten zarzut że Workshop pogarsza jakość 
_________________ W pracy z komputerem, opieranie się na jakichkolwiek zasadach jest błędem.
|
wtorek, 17 czerwca 2008, 08:37 |
|
 |
HARY
Bywalec
|
W AP 6,5 przerobiłem projekt do dvd, następnie w Workshopie 2 zrobiłem menu i po wypaleniu płytki miałem pogorszoną jakość filmu, nie było ostrości, coś jak trochę przechodzona kaseta vhs.
|
wtorek, 17 czerwca 2008, 20:13 |
|
 |
ao
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21 Posty: 796 Lokalizacja: Warszawa
|
Po prostu zrobiłes niepotrzebnie ponowną kompresje skompresowanego materiału 
_________________ | Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |
|
wtorek, 17 czerwca 2008, 20:24 |
|
 |
HARY
Bywalec
|
Spróbuję zrobić to inaczej, a co z tym SONIC DVDit! LE, chciałbym go rozpracować, jak wstawić muzykę do menu i jak się robi chaptery? Wielkie dzięki za pomoc.
|
środa, 18 czerwca 2008, 21:15 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|