|
|
|
Teraz jest wtorek, 26 stycznia 2021, 11:26
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
EDIUS 4,64 i VISTA 32-64bit
Autor |
Wiadomość |
Darek_Inc
Aktywny bywalec
|
 EDIUS 4,64 i VISTA 32-64bit
Witam, Mam pytanie do użytkowników Ediusa ver.4.5 czy nie ma problemów z instalacja i czy wogóle EDver4 obsługuje 64bit... Zamierzam zmienic komputer i zastanawiam sie nad przejscie na Viste (wiecej RAMu)... Moje pytanie skierowane jest ogólnie czy nie ma problemów z obsługą pluginów.. Vitascena itp.. oraz programu np. After Effects...
PS. nie interesuje mnie przejscie na EDver.5
Pozdrawiam.
_________________ -------------------------------- CANON EOS MARK III EDIUS 7.4 PS & AE & LR D810 + szkła CMIII + szkła
|
niedziela, 25 stycznia 2009, 21:48 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|