Teraz jest piątek, 19 kwietnia 2019, 10:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Efekty tekstowe...??? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Efekty tekstowe...???
Już ten temat wcześniej poruszłem... Ale odpowiedzi nie uzyskałem!! Czyw A.P 6,5 można zrobić w filmie efekty tekstowe np. Napis jakiś między jednym a drugim filmikiem??? Jak nie w A.p to w jakim progr. Prosze o odpowiedź. Z GÓRY DZIĘKI. :wink:


wtorek, 16 września 2003, 14:20
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 16 września 2003, 12:36
Posty: 8
Post Napisy
Witam, nie wiem jak to jest w AP,
ale w Pinnacle Video Studio 8 to jest jeden z podstawowych "efektów".
Ja używam Studio 8 i tam napewno teksty są i działają.
Na razie.


wtorek, 16 września 2003, 14:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dzięki. a kto wie jak to zrobić w A.P??


wtorek, 16 września 2003, 18:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Prosze kto wie? A może sie nie da tego w A.P zrobić ! ODPOWIEDZCIE!


czwartek, 18 września 2003, 18:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
No pewnie ze idzie zrobic napis. Ale nie rozumie jaki cie interesuje.


czwartek, 18 września 2003, 20:41
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2003, 21:44
Posty: 187
Post 
Napis jakiś między jednym a drugim filmikiem???
Między połączenem 2 scen?
Między 2-oma rożnymi filmami?
Zresztą co by to nie było to da się zrobić.
Wada AP6.5 brak polskich liter :cry: .


piątek, 19 września 2003, 03:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
DZIĘKI ZE POWIEDZILEIŚCIE ŻE SIE DA... ALE JAK?? PROSZE!! CHODZI MI O JAKIŚ NAPIS... MOZE TAM DO SIE WYBIERAĆ CZCIONKI ITP.. ALE JAK TO ZROBIĆ PLEASE!!


piątek, 19 września 2003, 13:45
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
napisy mozesz wstawiac w dwojaki sposob. najprosciej stworzyc nowy layer i wybrac text. w tym wypadku zapomnij o polskich znakach. inna metoda jest stworeznie napisu w photoshopie , gdzie polskie znaki sa dostepne, a nastepnie taki rysunek wsatwic jako kolejny layer w timeline.


piątek, 19 września 2003, 15:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Oki... więc jeśliw PS to sobie poradze DZIĘKI


piątek, 19 września 2003, 16:33
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
W Photoshopie nie zrobisz wszystkiego co bys chcial, a jesli chodzi o generator napisow w Premierku tj jest on w FILE / OPEN / TITLE :-) a wogole to polecam TitleDeko wtyczke do premierka calkiem sympatyczna.


piątek, 19 września 2003, 22:31
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
jakos nie moge sobie uswiadomic jak napisy robione w photoshopie moga ustepowac tym z title w premiere. to i to to jakas warstwa a brak polskich znakow w premiere to moim zdaniem olbrzymi dykomfort pracy . w ps nie masz tego problemu


sobota, 20 września 2003, 19:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Użyj dowolnego Titlera. Napisy możesz też robić w pluginach np. Boris. Wspomniany tu Title Deko jest o.k. i ma polskie czcionki. Jak potrzebujesz więcej informacji to pytaj, chętnie pomogę


poniedziałek, 22 września 2003, 11:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL