Teraz jest czwartek, 18 kwietnia 2019, 16:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !! 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !!
Witam, korzystam z programu pinnacle studio i gdy tworzę klatki to wyskakuje mi takie coś gdy chcę już to nagrać na DVD :

cytat:
"Przekroczono maksymalna ilośc stron menu na jednym dysku, która wynosi 98,usuń następującą liczbę stron menu:14 a następnie rozpocznij ponownie eksportowanie


poniedziałek, 3 sierpnia 2009, 21:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !!
nie jestem demonem intelektu, ale naprawdę nie wiem o co pytasz ????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


wtorek, 4 sierpnia 2009, 10:11
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !!
Obawiam się, że kolega boruccek jest jakimś dzieciakiem na tym forum, bo na to wskazuje sposób jego wysławiania się (w wielu postach), proponuję brać poprawkę i nie wysilać się z odpowiedziami, bo po prostu " nie zrozumie".
boruccek napisał(a):
gdy tworzę klatki

... później wkładam do nich ptaszki...
boruccek napisał(a):
chcę już to nagrać na DVD

... co to jest "to", co nagrać?...
cytat wyraźnie "mówi", co jest nie tak, ale czytanie ze zrozumieniem, to inna para kaloszy.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


wtorek, 4 sierpnia 2009, 20:42
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !!
tak napisalem , bo miałem błąd jakiś,ale juz naprawilem..


piątek, 7 sierpnia 2009, 01:34
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 7 sierpnia 2009, 02:01
Posty: 31
Post Re: Eksport i klatki w Pinnacle studio - POMOC !!
Kolego weź się opanuj i pisz o co Ci chodzi inaczej nikt Ci nie pomoże...

_________________
Panasonic AJ-SPX800E
Sony PMW-EX3
2 x Canon 5D MK. II + obiektywy
Mac Pro 2x3.2GHz Quad-Core Intel Xeon
3 x GTX 285
8 x 1,5TB Raid
16GB OCZ RAM1600MHz
3 x 3090WQXi
Final cut studio7 + motion4 + Soundtrack Pro3 + Color1,5 + Compressor3,5 + DVD Studio Pro4


piątek, 7 sierpnia 2009, 02:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL