|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 08:23
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Mała kamerka miniDV do zgrywania materiałów - Jaką polecacie
Autor |
Wiadomość |
Select
Bywalec
|
 Mała kamerka miniDV do zgrywania materiałów - Jaką polecacie
Witam
Pewnie większość z was zgrywa swoje materiały z minidv przez jakąś małą kamerkę aby nie piłować swoich kamer.
Szkoda mi mojej fx1000 i myśle kupić tylko do celu zgrywania jakąs małą kamerkę minidv... tylko jaką... ???
Samsunga omijam szerokim łukiem bo miałem przyjemność przekonać się jak kamerki tej firmy są nieobliczalne, Ciekawą propozycje cenową ma firma JVC i model JVC GR-D820 - ok 380zł. No i oczywiście Sony - DCR-HC51E lub hc45 na allegro w cenach 500-700zł
Bede wdzieczny za porady w tym temacie... Pozdr
|
poniedziałek, 22 lutego 2010, 23:45 |
|
 |
pgrzyb2
Aktywny bywalec
|
 Re: Mała kamerka miniDV do zgrywania materiałów - Jaką polecacie
_________________ "moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "
DZIEŃ ŚWIRA
|
wtorek, 23 lutego 2010, 11:54 |
|
 |
Grafik77
Aktywny bywalec
|
Ja posiadam od około 2,5 roku SONY DCR-HC51E i jestem bardzo zadowolony, zero problemów bardzo dobra mechanika i nawet nieźle sobie radzi z nagrywaniem drobnych rzeczy, także ja mogę ja polecić jako kamere zgrywającą. Pozdrawiam
|
wtorek, 23 lutego 2010, 12:22 |
|
 |
yankes
Bywalec
|
Ja również szukam czegoś do zgrywania materiał z FX1000. Możecie podać jakieś konkretne modele ? Bo z poprzedniego tematu wygasły linki... Ale takie w rozsądnych cenach bo ta od Grafik77 kosztuje prawie 1000zł. Uważam, że to trochę za dużo jak na kamerę do zgrywania materiału.
Ja posiadam kamerę samsung VP-D371 i nie widzi jej po podłączeniu vegas, wiecie może co jest ?
|
czwartek, 25 lutego 2010, 21:06 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|