Teraz jest czwartek, 25 kwietnia 2019, 14:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AVID logo w obrazku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 7 października 2010, 18:00
Posty: 2
Post AVID logo w obrazku
Witam,
montuje w AVID Media Composer.
chcę wstawić logo do obrazku wideo.logo jest na białym tle.jak zrobić tak,żeby tłem logo był sam obrazek wideo,czyli żeby to biało tło stało się przezroczyste i zostało samo logo?


czwartek, 7 października 2010, 18:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: AVID logo w obrazku
Nie ważne w czym montujesz, jeśli obrazek (logo) nie będzie miał sam w sobie tego czegoś to kaplica ;)
Nazywa się to alpha channel.

zobacz co znalazłem

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


czwartek, 7 października 2010, 20:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL