Teraz jest środa, 13 listopada 2019, 04:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 czarna ramka na filmie w ps12 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 10 marca 2009, 13:14
Posty: 9
Post czarna ramka na filmie w ps12
Witam.Mamkamere sony HDR-SR10.OSTATNIO NAGRAŁEM FILM I PO
ZRZUCENIU GO DO PS12 MAM PROBLEM.GDY PROJEKT SKŁADAM NA ŚCIESZCE TO NA PODGŁĄDZIE OBRAS JEST W CZARNEJ RAMCE.CO MAM ZROBIĆ ABY TO ZMIENIĆ.PROJAKT NAGRANY JEST W HD.DODAM JESZCZE ŻE GDY OTWORZE STARY PROJEKT I TAM BĘDE DOKŁADAŁ NOWE PLIKI TO JAST OK.PROSZĘ O PILNOM POMOC


niedziela, 3 lipca 2011, 14:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: czarna ramka na filmie w ps12
Po pierwsze nie pisz WIELKIMI LITERAMI. Źle się czyta i narażasz się na niechęć do odpowiedzi.
Obraz w czarnej ramce sugeruje, że utworzyłeś projekt w większej rozdzielczości niż masz materiał. Sprawdź i podaj jakie masz parametry projektu (samo "HD" jak możesz doczytać, niewiele mówi). Chociaż jaka jest jego rozdzielczość. Następnie te same dane podaj dla materiału wideo.


niedziela, 3 lipca 2011, 15:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL