Teraz jest wtorek, 21 sierpnia 2018, 03:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jak zrobić coś w typie "HP" :P 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2011, 15:19
Posty: 3
Post Jak zrobić coś w typie "HP" :P
Cześć mam takie pytanie, jak w filmie zrobić np takie zaklęcia jak z filmu "Harry Potter i insygnia śmierci part 2" Nie mówię, żeby to było tak samo ale, żeby to chociaż trochę przypominało, że rzucam zaklęcie.^^

Jeszcze jedno pytanko mam :D

Jak edytować filmy wideo tak jak np. w "wielki mix youtube" Np. wyciąć z jakiegoś zdjęcia twarz i wkleić ją do filmiku. (Chodzi mi jaki program do tego będzie najlepszy)


wtorek, 19 lipca 2011, 12:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1907
Lokalizacja: Opole
Post Re: Jak zrobić coś w typie "HP" :P
Szczerze to nie mam pojęcia jak wyglądają owe zaklęcia, ale After Effect powinien sobie poradzić.
Jeśli chodzi o edytor dla Ciebie najlepszym będzie Edius, ale nie dla tego że jest najlepszym edytorem(bo to kontrowersyjne słowo i mija się z prawdą, najlepszość określa się chwilą, potrzebą i osobistymi preferencjami), tylko faktem że użyjesz go w pełni legalnie i funkcjonalnie przez 30 dni.

Miłej edukacyjnej zabawy.

_________________
Obrazek


wtorek, 19 lipca 2011, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Jak zrobić coś w typie "HP" :P
znajdz strone video hive tam masz gotowe akie rfekty pod aftera do kupienia
albo zapoatrz sie w particle illusion i baw sie odrecznie sam


wtorek, 19 lipca 2011, 14:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Jak zrobić coś w typie "HP" :P
nie wiem co to jest Harry Potter (ale wiem co to są papierosy, alkohol i narkotyki :P )
ale znalazlem takie coś
http://ae.tutsplus.com/tutorials/vfx/en ... ual-day-1/

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


wtorek, 19 lipca 2011, 16:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2011, 15:19
Posty: 3
Post Re: Jak zrobić coś w typie "HP" :P
Dzięki wszystkim, a najbardziej Croolick, powoli będę robić to z tutoriala, ale niestety nie znam angielskiego dobrze więc trochę roboty będzie :)

Dzięki.


wtorek, 19 lipca 2011, 17:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL