|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 22:27
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Brak dźwięku przy imporcie
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Brak dźwięku przy imporcie
Kupiłem sobie kamerę Praktica DVC 10.4 HDMI. Nagrałem filmik testowy i już mam problem. Po imporcie filmu do Adobe Premiere Pro nie ma dźwięku. W innych programach jest (Windows Movie Maker), a tu nie wiem dlaczego. Przy otwierani pliku przez Media Player Classic dźwięk jest. Proszę o pomoc 
|
środa, 21 grudnia 2011, 22:53 |
|
 |
MKmagic
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45 Posty: 849 Lokalizacja: Katowice
|
 Re: Brak dźwięku przy imporcie
Ale... nie ma, to znaczy, że co? Jest "klocek" ze ścieżką dźwiękową, tylko że pusty (krechy zamiast obwiedni dźwięku), czy Premiere widzi obraz, ale plik jest "no audio"?
A może trzecia opcja - dźwięk stereo wciągasz na timeline mono (lub odwrotnie).
_________________ pozdrawiam,
Marcin Wesela na Śląsku VideoKrupski.pl
|
czwartek, 29 grudnia 2011, 22:14 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Jest "klocek" ze ścieżką dźwiękową, tylko że pusty
|
poniedziałek, 2 stycznia 2012, 19:06 |
|
 |
MKmagic
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45 Posty: 849 Lokalizacja: Katowice
|
No to Premiere nie widzi kodeka dźwięku. System masz 64b? Bo jeśli tak, to możliwe, że kodeki są do 32 i w 64b programach nie będą chodzić. Instalowałeś jakieś dodatkowe kodeki?
_________________ pozdrawiam,
Marcin Wesela na Śląsku VideoKrupski.pl
|
niedziela, 8 stycznia 2012, 15:22 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|