|
|
|
Teraz jest czwartek, 22 kwietnia 2021, 05:31
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 DVD - problem
Mam nagrywarke DVD na moim Macu (OSX10- sys). Czy jest możliwość wypalania płyt z filmami DVD na DVD? Nie wiem jakiego programu do tego używać. (i jak to zrobić? ) . Czy znajdzie się ktoś taki kto mógłby mi to wszystko wyjaśnić i pomóc?
|
czwartek, 27 listopada 2003, 15:55 |
|
 |
Ulv
Aktywny bywalec
|
Najłatwiej będzie Ci chyba przygotować to w iDVD. Zrobisz w nim menu, dodasz chaptery, całość przeliczysz i nagrasz na płytkę. Ot taki dvd workshop pod makówkę
Pozdrowienia
Ulv
_________________ "It has secret program of ultimate destruction. All SONYs do." - Largo
"I won't drink your blood because I like you" - Arcueid Brunestud
|
niedziela, 30 listopada 2003, 17:24 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|