Teraz jest środa, 15 lipca 2020, 03:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Monitor do HD Storma 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 26 stycznia 2009, 22:56
Posty: 6
Post Re: Monitor do HD Storma
Dziękuje bardzo videostudio 66,potrzeba więcej takich osób na forach.


piątek, 7 sierpnia 2009, 23:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 4 września 2009, 14:28
Posty: 3
Post Re: Monitor do HD Storma
switam, słuchajcie, dzięki Wam podłączyłem analogowy telewizor do HD STORMA, jeden kabel czincz, obraz ma ale czarno biały..Czy ktoś wie co z tym zrobić?


piątek, 4 września 2009, 14:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 20:49
Posty: 5
Post Re: Monitor do HD Storma
witam wszystkich mam problem z nowym Ediusem, nie wykrywa mi karty HD storm? czego to może być wina? system widzi kartę ale edius nie. Proszę o pomoc i porady.
Pozdrawiam


środa, 5 stycznia 2011, 18:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 grudnia 2010, 21:35
Posty: 9
Post Re: Monitor do HD Storma
trochę to dziwne..., a inne karty wykrywa ?




______________
canadian proxy


Ostatnio edytowano sobota, 7 maja 2011, 13:35 przez dzikiwiesiek, łącznie edytowano 2 razy

środa, 5 stycznia 2011, 22:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 20:49
Posty: 5
Post Re: Monitor do HD Storma
wiem właśnie ze to dziwne, widzi tylko sterownik z płyty główne i to wszystko
kilka razy juz odinstalowywałem i znowu
sadziłem ze jakiś błąd sie wkradł ale nic tak samo jest, czytałem na stronie Canopus ze musi byc jakis inny sterownik do hd storm
ale nie można go ściągnąć może ktoś go posiada
jak cos to moje namiary
studio@hd-media.pl


czwartek, 6 stycznia 2011, 18:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 27 sierpnia 2006, 11:39
Posty: 21
Post Re: Monitor do HD Storma
Witam
Podłącze sie do tematu, bo też mam problem odnośnie podglądu video, ale na innym sprzecie.
Posiadam Matroxa RTX2, pracuje w APCS3. Znalazłem opis : Your Matrox RT.X2 card has a single-link DVI connector used for connecting a DVI monitor for previewing the video output from your RT.X2 system. In order to take full advantage of RT.X2's monitoring capability, your DVI monitor must support the video resolution of your video output. For example, if your video output resolution is 1920x1080 but your DVI monitor supports a maximum resolution of 1280x1024, your DVI monitor may not be able to properly display your video output. It's recommended that you use a DVI monitor that has a native display resolution of 1280x720 or 1920x1200. For full-resolution HD video monitoring, your DVI monitor must support a display resolution of 1920x1200.

Please note that only DVI monitors that accept digital input are supported, and DVI monitors that support dual-link DVI only are not compatible with RT.X2.
Czy tu chodzi o to żeby monitor do podglądu obsługiwał rozdziałke jaka jest na wyjściu ?
Z gory przepraszam i prosze moda o wyrozumiałość


niedziela, 9 czerwca 2013, 12:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL