Teraz jest poniedziałek, 30 listopada 2020, 16:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
Dzień dobry. W jaki sposób połączyć klipy na linii czasu po edycji / po wycięciu niepotrzebnych fragmentów powstają pomiędzy klipami puste miejsca/w jedną całość najlepiej automatycznie, żeby nie trzeba było przesuwać ręcznie wszystkich np: 100 klipów ręcznie po kolei?????/ jeżeli cięcia dokonamy np: na pierwszym klipie??? Jak spowodować żeby się automatycznie łączyły i wszystkie przesuwały zamykając puste miejsca??????


wtorek, 21 stycznia 2014, 10:59
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 14 lipca 2007, 02:09
Posty: 63
Post Re: Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
A nie możesz zajrzeć do helpa ?


środa, 22 stycznia 2014, 00:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Re: Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
No mogę i patrzyłem, ale nie trafiłem na ten temat w szczegółowosci o którą mi chodzi. W Adobe Elements jest opcja " zamknij lukę" i całość pozostała sie automatycznie przesuwa i lukę zamyka. Czy coś takiego posiada Sony Vegas Movie 12??????


środa, 22 stycznia 2014, 09:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 596
Post Re: Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
Nie ma. Możesz włączyć autoripple, zaznaczać dziury dwuklikiem i wciskać "delete".

W wersjach, które obsługują skryptowanie, można:
http://rytych.pl/2013/11/25/automatyczn ... zerw-cz.-2

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


środa, 22 stycznia 2014, 11:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Re: Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
Dzięki Mavioso!


środa, 22 stycznia 2014, 12:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2072
Post Re: Jak to zrobić?? Sony Vegas Movie Studio Platinum 12 !!!!
Gdybyś miał wersję Pro, to mógłbyś likwidować dziury przy użyciu darmowego rozszerzenia Timeline Tools.


środa, 22 stycznia 2014, 13:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL