|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 08:19
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
edius instrukcje lub pierwsze porady
Autor |
Wiadomość |
Jaromirek23
Stały bywalec
|
 edius instrukcje lub pierwsze porady
Witam wszystkich, przeszukałem całe forum na temat instrukcji do Edius , miałem okazję już pracować na wersji 5.5 niestety było to 5 lat temu i ni huhu nie pamiętam większości a byłem już trochę zawansowany. Nie jestem piratem tylko zamierzam zakupić Pro 7 beiks twierdzi że może tylko po zakupie załączyć 3 płyty , na forum w większości nic nie znalazłem lub linki do instrukcji są już nie aktualne , czy jest ktoś w stanie się podzielić jakąś instrukcję lub jakieś instruktarze.
Pozdrawiam
|
poniedziałek, 27 stycznia 2014, 16:03 |
|
 |
Bogusław Spala
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25 Posty: 1600 Lokalizacja: Tarnów
|
 Re: edius instrukcje lub pierwsze porady
Możesz kupić kursy Ediusa w "Strefie kursów": http://strefakursow.pl/kursy/edycja_wid ... uczki.html--------------------------------------------- http://www.photokitchen.eu FACEBOOK BSMultimedia
Xeon E5-2630V2/ Asus Z9PE-D8WS/ 64GB DDR3 Corsair / nVidia GTX 780 3GB / BD-R Plextor / RevoDrive3 240GB / 4 TB HDD SATA III RAID 0/ Win 7 PRO 64bit / Enermax 1250 W / Adobe CS6 Production Premium / Edius 7.21b / Sony NEX-FS700R / Canon 5D Mark III i kilka szkieł ...
_________________ FACEBOOK BSMultimedia
|
poniedziałek, 27 stycznia 2014, 16:13 |
|
 |
Montażysta Darek A.
Moderator
Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24 Posty: 3418 Lokalizacja: zachodniopomorskie
|
 Re: edius instrukcje lub pierwsze porady
_________________ Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!
|
wtorek, 28 stycznia 2014, 08:42 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|