|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 19:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
videobox
Nowy
|
 Edius 8,51_2125
Witam serdecznie, Dzisiaj uaktualniła się najnowsza wersja, mam problem od czasu 8,50 tzn od tej wersji wypalone płyty Blu Ray zacinają się po 28 s Obojętnie czy bezpośrednio z Ediusa czy obrazu płyty na nim wykonanym i nagranym w NERO 28 s i odtwarzacz (nie jeden) się zatrzymuje. Nie występował ten błąd w wersji 8,32 Czy ktoś mi może pomóc ? Windows 10 Pro
|
czwartek, 15 czerwca 2017, 19:08 |
|
 |
videobox
Nowy
|
 Re: Edius 8,51_2125
I kicha  (( Na nowo wgrałem Windowsa 10 zmieniłem nagrywarkę na Pioniera 209 po wypaleniu płyty BD 28 s i płyta zatrzymuje się. EDIUS 8 wypuścił BUBLA !!!!!! 
|
czwartek, 15 czerwca 2017, 22:41 |
|
 |
robertnik
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05 Posty: 1906 Lokalizacja: Opole
|
 Re: Edius 8,51_2125
Nie żeby z całą pewnością, ale to bety są, wróć do stabilnej.
sobota, 9 września 2017, 09:34 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|