Teraz jest sobota, 25 listopada 2017, 00:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 MAGIX Movie Edit Pro Plus 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 12 września 2017, 13:25
Posty: 1
Post MAGIX Movie Edit Pro Plus
Witam,

mam pytanie do użytkowników programu MAGIX Movie Edit Pro Plus.

Czy w tym programie można robić efekty typu PiP (obraz w obrazie) lub kilka jednoczesnych obrazów (klipów) w jednym czasie?

Pytam, ponieważ jest teraz promocja na wersję PLUS (279zł)
i nie wiem, czy kupić tą, czy nie oszczędzać i kupić wersję PREMIUM (529zł).

Chętnie wysłucham również innych ewentualnych różnic między tymi wersjami.

Na koniec przyznam się, że używałem dotychczas Pinnacle Studio 20 Ultimate, ale jego niestabilność wyczerpała moją cierpliwość.

Link do promocji: http://www.magix.com/pl/video-deluxe/


wtorek, 12 września 2017, 13:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1844
Lokalizacja: Opole
Post Re: MAGIX Movie Edit Pro Plus
https://www.youtube.com/watch?v=X00tim3sucI

W linku który podałeś kliknij na porównanie wersji.

Moim zdaniem lepiej kupić MAGIX MOVIE EDIT PRO PLUS.
Ma więcej funkcji od podstawowej i dodatki, a osobiście podoba mi się cięcie podkładu do taktu(wystarczy podosówać video i teledysk gotowy.
Wersja Premium ma dodatki firm trzecich. Jeśli będziesz ich używał to ma sens, jeśli nie...

_________________
Obrazek


wtorek, 12 września 2017, 21:37
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 31 grudnia 2016, 14:51
Posty: 3
Post Re: MAGIX Movie Edit Pro Plus
Cytuj:
...wystarczy podosówać video...

Być może nawet wystarczyłoby po dosuwać...

PS.
Sam napisałbym to słowo łącznie, ale okazuje się, że w słowniku języka polskiego nie ma słowa podosuwać...

Pozdrawiam
- Jacek


czwartek, 16 listopada 2017, 14:28
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1394
Post Re: MAGIX Movie Edit Pro Plus
szach napisał(a):
Cytuj:
Na koniec przyznam się, że używałem dotychczas Pinnacle Studio 20 Ultimate, ale jego niestabilność wyczerpała moją cierpliwość.

Zainstaluj sobie 32bit wersję Pinnacle .
Instalację 32bit wersję Pinnacle na 64bit system należy instalować ręcznie wchodząc w folder 32bit/studio . Oczywiście instalacja reszty programu , efekty oraz sterowniki też instalujesz z folderu 32bit .

_________________
Obrazek


czwartek, 16 listopada 2017, 21:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL