|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 07:44
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Ulead, Pinnacle, Sonic i Canopus po polsku
Autor |
Wiadomość |
Mieczysław
Nowy
|
 Ulead, Pinnacle, Sonic i Canopus po polsku
|
środa, 11 lutego 2004, 03:26 |
|
 |
kosmaluk
Aktywny bywalec
|
Tak naprawdę to tłumaczenie samego layouta (interfejs) to pierdoła. Ja przynajmniej mam w 95% opanowane wszystkie swoje progsy pod względem tego gdzie co jest i co robi, i angielski mi wcale w tym nie przeszkadza. Bo czy jest to po angielsku czy po polsku to i tak musze na początku kliknąć żeby sprawdzić działanie. A potemj uż poprostu wiem do czego to służy. Wiele progsów ma podobne funkcje więc i angielski się szybko przyswaja (np. After Effects, Photoshop, Premiere)
Bardziej reaczej przydałoby się tłumaczenie helpów, bo w nich jest naprawde wiele napisane a nie zawsze jest czas albo chęć żeby główkować co oni tam po angielsku napisali.
Moim zdanie nie warto płacić 50 zł. za samego polskiego interfejsa
Ale to oczywiście wyłącznie moje zdanie.
Tak wiec tyle mojej dygresji.
pozdrawiam
kosmaluk
|
środa, 11 lutego 2004, 09:44 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|