|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 22:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pawelvideo
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02 Posty: 610 Lokalizacja: Warszawa
|
 Statyw naramienny!
Witam .
Zajmuje się kręceniem wesel itd. Chciałem zapytać gdzie mógłbym kupić taki statyw i jaki byście polecali. Filmuje kamerą minidv panasonic.
Poadrawiam
|
piątek, 2 lipca 2004, 23:37 |
|
 |
Duszek
Bywalec
|
Filmuje GS70 i mam statyw TYTAN z Fotonu. Jest to bardzo funkcjonalne urządzenie szczególnie do małych kamer. Ręka sie nie męczy a kiedy trzeba szybko mozna kamerke zdjać ze statywu i filmować z ręki. Ja go sobie bardzo chwalę.
_________________ kamera GS70, aparat OLY C5050.
|
sobota, 3 lipca 2004, 07:34 |
|
 |
pawelvideo
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02 Posty: 610 Lokalizacja: Warszawa
|
Witam
Dzięki za info .
Znalazłem go w necie za 280 zł. z tego co widać rzeczywiście jest warty zainteresowania , wielkie dzięki za sugestje!
|
sobota, 3 lipca 2004, 14:14 |
|
 |
VideoZawiercie
Aktywny bywalec
|
miałem tytana i kobalta i szczerze,
nie warto, przereklamowane te statywy są...
Wymieniłme na selena ,
selen jest moim zdaniem najlepszy, trzeba mieć żela z tyłu jako przeciwwagę, ale bedziesz zdumiony stabilnym obrazem, każdy inny się chowa.....
w Fotonie masz 14 dni satysfakcji, więc sobie poprubój a sam się przekonasz
|
piątek, 9 lipca 2004, 06:58 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
chyba kupię ten statyw i akumulator
mam panasonica 400 i pytanie od razu...
jaki jest ciezar akumulatora i czy wystarczy jako przeciwwaga? jaki model będzie optymalny i jak go podłączyć do kamery???
ostatnie pytanie bardzo ważne, bo chyba standardowo nie będzie pasował.
http://michal.brzezinski.net
|
sobota, 4 września 2004, 14:10 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|